Take-off!

Husk at alle skal lande helskinnet og med en positiv opplevelse.

Samling før opptoget - allerede der møter dere konkurrentene. Finn en plass i opptoget, dersom det ikke er avmerket et sted for dere. Informasjon om dette får dere med startlisten.

Opptoget er show og moro. Vis dere frem, ha det gøy, bruk effektene, syng, flørt med publikum og vis glede og engasjement. Det er lov å ha med egen musikk - helst i "live" form.

Husk å stå på etter opptoget, både før og etter padlingen. Best in Show bedømmes godt ut i de innledende heatene. Det er ikke lett å vinne - men desto morsommere! Ha med et ekstra sprell på vannet eller på land - det er et godt element til Best in Show.

Før dere skal ut å padle - ta et taktikkmøte og legg inn litt øvelse og ev. litt oppvarming. Før padlingen skal alle ha på vester, gjerne under kostymet. Vi har vester til alle. Når dere setter dere ombord - se etter den toften som er merket med ditt nummer. For dere husket vel å plassere mannskapet etter vektskjemaet på forhånd!!! 

Lytt til styrmannen. Han eller hun er sjefen ombord og kan gi dere nyttige tips, om dere hører etter.

Opp til start er øvelse eller show time - det er lov å ha med seg noe moro i båten, men det skal ikke gå ut over sikkerheten eller gjøre båten mer ustødig. På start er det full konsentrasjon - husk å gjøre som dere har øvet - og ikke la dere forstyrre så mye av lagene ved siden av. Og husk - all videre kvalifisering går på tid - så dere kan godt bli slått i innledende heat og likevel komme til semifinalene!

Det er nå en gang slik at det hender noen kombinerer denne kreative energiutfoldelsen med en "halvliter" mer enn nødvendig. Vi minner derfor om at det er forbudt etter norsk lov å nyte alkohol på offentlig sted. Det skal ikke forekomme alkohol i opptoget - det ønsker ikke arrangøren, eller dere, det er forbudt og det tar seg ikke godt ut. En selvfølge - det burde være lett å overholde.